PRIVÉ VERVOER

Privévervoer-met-limousines-om-de-discretie-van-uw-gasten-en-klanten-te-verzekeren

Limousines

Wilt u uzelf en uw zakenpartners in stijl vervoeren naar uw event? Dan is een limousine met chauffeur precies wat u zoekt. Een limousine huren met chauffeur is perfect voor verschillende gelegenheden. Waar u ook komt, een limousine springt altijd meteen in het oog.
Dankzij onze vloot luxewagens zal u steeds in stijl verschijnen op een afspraak.

VIP’s

Omdat het soms niet volstaat om uw klanten met een traditionele taxi te vervoeren, organiseert Diamond Limousine VIP-vervoer. Dit VIP-vervoer is bestemd voor bedrijven die hun zakenrelaties op het hoogste niveau willen vervoeren van A naar B.

Privévervoer-met-limousines-om-de-discretie-van-uw-gasten-en-klanten-te-verzekeren

Met ons uitgebreid aanbod aan luxewagens en goed opgeleide chauffeurs die u kan inhuren, behoren wij tot de Europese top van luxevervoer.

Mercedes V Limousines in Belgium Brussels

Groepen

Nodigt u uw zakenrelaties, medewerkers of vrienden uit voor een festival, een concert of een feest? Diamond Limousine zorgt voor comfortabel groepsvervoer, al dan niet met chauffeur. Wij brengen uw groep, groot en klein, veilig en in stijl van punt A naar punt B. U hoeft nergens zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten zorgeloos kunnen genieten van het event.

Wij beschikken over:

  • gewone wagens voor vervoer tot 4 personen.
  • luxewagens voor vervoer tot 7 personen.
  • limousines voor vervoer tot 12 personen.
  • luxecars voor grotere groepen; grotere groepen kunnen ook opteren voor meerdere wagens.
    .

Feesten

Organiseert u binnenkort een personeelsfeest of uitgebreid zakendiner? Diamond Limousine zorgt ervoor dat u en uw gasten onbezorgd en in alle luxe worden vervoerd. Onze privéchauffeur brengt u veilig naar uw bestemming en brengt u terug naar huis op het door u bepaalde tijdstip. Heeft u een glaasje op… geen probleem! Onze chauffeur is uw BOB van dienst, zo kan iedereen onbezorgd genieten van een gezellige avond.

adminPrivé vervoer