ZAKELIJK VERVOER

U heeft een bedrijf en bent op zoek naar zakelijk vervoer?  Een goede eerste indruk kan soms allesbepalend zijn.

Diensten met een chauffeur

Chauffeursdiensten

Plant u een zakenlunch, een diner of een evenement voor uw medewerkers? Om zorgeloos van uw avond te genieten kan u beroep doen op de chauffeursdiensten van Diamond Limousine. U en uw gasten kunnen rekenen op een chauffeur die voor korte of lange duur ter beschikking staat.

Luchthaventransport

Veel vliegreizen beginnen of eindigen in stijl dankzij onze luxewagens, waardoor onze chauffeur een schat aan ervaring hebben met het vervoeren van internationale zakenlui. Onze jarenlange ervaring met luchthaventransport verzekert u van een uitstekende en stipte service.

luchthavenvervoer

Diamond Limousine verzorgt:

  • vervoer 24/7,
  • vervoer naar de belangrijkste luchthavens en treinstations in Benelux, Frankrijk en Duitsland,
  • een klantvriendelijke, ontspannen en betrouwbare heen- en terugreis in een luxewagen,
  • vervoer voor grote en kleine groepen.

Onze meertalige chauffeurs wachten u op aan het afgesproken meetingpoint met een naam- of logobord.  Zij begeleiden u daarna naar de wagen en zorgen voor uw bagage.  Wij bieden eveneens een volledige VIP-dienst aan.

Met het luchthaventransport van Diamond Limousine kiest u voor service en kwaliteit.

Diamond Limousine staat garant voor een correcte en degelijke service en zakelijke vervoer naar een congres of evenement

Zakelijke evenementen

Organiseert u een evenement voor uw personeel of zakenpartners? Wil u een shuttledienst tussen de parking, het hotel en de locatie? Dan bent u bij Diamond Limousine aan het juiste adres.  Wij ontvangen uw gasten als echte VIP’s en brengen hen onmiddellijk in de juiste sfeer voor uw event.

Onze chauffeurs zijn perfect meertalig en zorgen ervoor dat ook uw buitenlandse gasten zich meteen thuis voelen.

Onze diensten worden veelvuldig gevraagd voor transfers in het zakentoerisme (congressen, beurzen, conferenties…) in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.  Wij hebben ons dan ook kunnen specialiseren in het VIP-vervoer met chauffeur van hele groepen of zelfs honderden mensen.

Privé Koerierdienst

Koerierdienst

Onze koerierdienst staat ook paraat om al uw relatiegeschenken in stijl te bezorgen aan uw personeel, partners en klanten. Daarnaast brengen wij, snel en discreet, uw waardevolle documenten, pakketten, enveloppen of andere kleinere goederen op de bestemming van uw keuze.

U vertelt ons waar en wanneer uw pakje geleverd moet worden geleverd … Diamond Limousine doet de rest! U hoeft zich verder geen zorgen te maken.

Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat uw zending snel, veilig en discreet wordt geleverd, zonder tussenstops.

adminZakelijk vervoer